Offshore Wind - Marstrat

Webinar Topsector Water & Maritiem en NLinBusiness: Iconische Noordzeeprojecten

Op basis van door Marstrat uitgevoerd onderzoek zijn drie iconische Noordzeeprojecten gevormd. Deze projecten kunnen leiden tot showcases van Nederlandse expertise en kennis.

Op 16 juni organiseert Topsector Water & Maritiem samen met NLinBusiness een speciaal webinar over deze projecten. Marstrat partner Meindert van Genderen zal het onderzoek toelichten en als moderator optreden.

Duurzame proeftuin

De Noordzee is eind 2020 als proeftuin voor duurzame oplossingen geïntroduceerd. Tijdens het webinar zal vervolg gegeven worden aan de opgehaalde ideeën. De uitwerking zal leiden tot oplossingen die bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelen en tegelijkertijd haalbare en schaalbare zakelijke kansen bieden.

Met die ambitie voor ogen, en op basis van het onderzoek dat Marstrat in opdracht van Topsector Water & Maritiem heeft uitgevoerd, zijn de drie geïntegreerde iconische Noordzee-initiatieven gevormd om showcases van Nederlandse expertise en kennis te creëren:

  • Klimaatneutraal maritiem bouwen, transport en onderhoud
  • Multifunctioneel gebruik van het Noordzee
  • Vergroening van de energieproductie

Info en aanmelden

U kunt zich via onderstaande knop aanmelden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vincent Cornelissen, secretaris Kernteam Internationaal of klik hier voor meer informatie over de eerste webinar.